Brunel wint Gouden Toga

Delen:

winnaar gouden togaDetacheerder Brunel heeft dit jaar de Gouden Toga gewonnen. Dit is de prijs voor de beste juridische wervingsadvertentie die in print is verschenen. Naast de Gouden Toga werden ook de Gouden Bef (publieksprijs) en de Gouden Muis (beste website) toegekend. Deze adverteerdersprijzen worden jaarlijks uitgeloofd door Mr. (een uitgave van Wolters Kluwer). De prijzen werden eerder deze maand uitgereikt aan de winnaars.

Gouden Toga

De jury heeft Brunel uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Toga voor de advertentie Volop kansen voor de boeg. De jury over de advertentie: “Het is een campagne met een krachtige boodschap, die verpakt is in een zeer pakkend beeld. Er zit veel beweging en spanning in de advertentie. Het is duidelijk een campagne die de nieuwsgierigheid opwekt voor Brunel.” Zie ook www.brunel.nl/legal

Gouden Muis

Van Doorne is door de jury uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Muis; de prijs voor de beste recruitmentwebsite www.werkenbijvandoorne.nl. De jury over de site: “De website van Van Doorne blinkt uit door kracht en herkenbaarheid. De site beschikt over een uitstekende navigatie en is zeer toegankelijk voor de bezoeker.”

Gouden Bef

De publieksprijs voor de beste printadvertentie, de Gouden Bef, is gewonnen door NautaDutilh. Met de campagne Geen Woorden maar Daden, een speciale campagne gericht op studentstages voor het kantoor in Rotterdam, behaalde dit kantoor bijna 40 procent van de stemmen uitgebracht door de bezoekers van de website mr-online.nl. Zie ook www.werkenbijnautadutilh.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven