Buren komt met scriptieprijs insolventierecht

Delen:

Foto: Buren

Buren heeft de scriptieprijs voor insolventierecht in het leven geroepen. Masterscripties geschreven aan een Nederlandse universiteit kunnen meedingen naar de prijs.

Er zijn inmiddels veel juridische scriptieprijzen maar voor insolventierecht was er nog geen, zegt Ruud Brunninkhuis, advocaat op de afdeling herstructurering & insolventie van Buren. Dit gemis is nu goedgemaakt met de Buren Scriptieprijs voor Insolventierecht.

“Met deze prijs willen we het enthousiasme en de belangstelling voor het insolventierecht onder rechtenstudenten bevorderen”, zegt Brunninkhuis. “Tevens willen we het schrijven van kwalitatief hoogwaardige scripties op het gebied van het insolventierecht stimuleren.”

De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de rechtenstudent die de beste masterscriptie in dit rechtsgebied heeft geschreven. Scripties die een 8 of hoger hebben gescoord, kunnen worden aangemeld. De inzending sluit 1 juli 2018, de winnaar wordt in het najaar bekendgemaakt. De winnaar krijgt een geldbedrag van 500 euro en de scriptie wordt in boekvorm uitgegeven. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een studentstage te lopen op de afdeling herstructurering & insolventie van Buren.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven