NGB

Businessmodel voldoet, vindt bijna helft advocaten

Tijdens het Eeuwcongres van het Advocatenblad vroeg de dagvoorzitter de aanwezigen of hun kantoor actief bezig is met het aanpassen van het businessmodel, zo bericht het Advocatenblad. Ongeveer de helft van de respondenten beantwoordde die vraag bevestigend. Elf procent zei daar binnenkort mee te beginnen. En 41% vond dat het businessmodel niet aangepast hoeft te worden; het voldoet zoals het is.

In het laatste nummer van het Advocatenblad een artikel over het businessmodel van advocatenkantoren: ‘Businessmodel in ontwikkeling. Ondanks alle technologische en economische veranderingen blijft het traditionele businessmodel van advocatenkantoren bij het oude. Of toch niet?’.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

NGB

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist.

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda.

Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in het nieuwsoverzicht.

Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid van het NGB? Meldt u dan aan via onze website.

Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen
Postbus 93002
2509 AA DEN HAAG

T. 070 – 349 04 10
I. www.ngb.nl
E. info@ngb.nl

Winkelmand