Carrièrewisselingen bij BANNING Advocaten, Simmons & Simmons, Kennedy Van der Laan

Delen:

Vorige week kwamen we al met een eerste overzicht van wisselingen aan het einde van het jaar. Deze week een tweede overzicht.

Een jaar na vestiging in Rotterdam breidt BANNING Advocaten de praktijkgroep Haven, Handel & Logistiek verder uit. Met de praktijkgroep onder leiding van prof. mr. Flip van Huizen heeft BANNING een zeer ervaren team in Rotterdam om invulling te geven aan de vraag van cliënten naar expertise op het gebied van Handel en Logistiek. Dit team werd onlangs versterkt door de komst van mr. Aike Krips.

Simmons & Simmons breidt de praktijkgroep Dispute Resolution uit met Liesbeth Driest-Schellaars. Zij versterkt per 1 december 2010 de sectie bestuursrecht. Schellaars stapt over van Stibbe. Ze treedt bij Simmons & Simmons in dienst als Managing Associate. Schellaars is gespecialiseerd in algemeen bestuursrecht, ruimtelijke ordening en milieurecht.

Rudi Minkhorst treedt op 1 januari 2011 toe als aandeelhouder van Poelmann van den Broek N.V. De bestuursrechtspecialist is bijna negen jaar bij het Nijmeegse advocatenkantoor werkzaam. Directievoorzitter David (D.H.) Nas is ervan overtuigd dat de toetreding van Minkhorst een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en de continuïteit van het kantoor zal leveren. Bij Poelmann van den Broek advocaten zijn op dit moment meer dan 60 advocaten werkzaam.

Op 1 januari 2011 treden Mark van Heeren en Evert-Jan Osnabrugge toe als partner bij Deterink Advocaten en Notarissen te Eindhoven. Van Heeren geeft als specialist op het gebied van huurrecht reeds jaren leiding aan de huurrechtpraktijk van Deterink. Osnabrugge is per 1 oktober 2010 overgestapt naar Deterink, na daarvoor werkzaam te zijn geweest bij Holland Van Gijzen en Van den Boomen. Hij is specialist op het gebied van fusies en overnames. Edwin de Rooij is met ingang van 15 oktober 2010 eveneens overgestapt van Van den Boomen naar Deterink. Ook hij is gespecialiseerd in fusies en overnames.
Met de aanstelling van Osnabrugge en van Heeren als partner bij Deterink Advocaten en Notarissen telt Deterink Advocaten en Notarissen vanaf 1 januari 2011 in totaal negen partners, verdeeld over verscheidene secties.

Kennedy Van der Laan richt zich na de beëdiging van partner Jan Schouten tot notaris op het verder uitbouwen van het notariaat. Schouten was sinds 2006 als kandidaat-notaris aan Kennedy Van der Laan verbonden en werd begin dit jaar tot partner van het kantoor benoemd. Hij is onlangs tot notaris beëdigd.

CMS opent kantoor in Luxemburg

CMS member firm CMS DeBacker, dat nu reeds met 80 advocaten in Brussel en Antwerpen aanwezig is, opent per 1 januari 2011 een kantoor in Luxemburg. Met de opening van dit kantoor komt het aantal landen in Europa waar CMS kantoren heeft op 28.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven