Carrièrewisselingen bij Boekel De Nerée, Greenberg Traurig

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online bij deze rubriek waren vermeld en die op de webredactie zijn binnengekomen.

De praktijkgroep Corporate/M&A van Boekel De Nerée is per 1 maart 2012 versterkt met de komst van een nieuwe partner: Kris Ruijters. Kris (43) komt van AKD, waar hij sinds 2002 partner was. Kris is gespecialiseerd in fusies en overnames en houdt zich met name bezig met het opzetten van joint ventures, het begeleiden van due diligence trajecten en het adviseren bij transacties.

Thomas van der Vliet (34) is per 1 januari 2012 benoemd tot shareholder/partner bij Greenberg Traurig. Thomas is sinds 1 september 2005 werkzaam bij Greenberg Traurig als advocaat en belastingadviseur en adviseert met name multinationale cliënten op het gebied van internationaal fiscaal en ondernemingsrecht.

Jerry Hoff maakt bekend dat hij medio 2012 het Amsterdamse advocatenkantoor Spigthoff N.V., dat hij samen met Leo Spigt in 2000 als één van de eerste nichekantoren heeft opgericht, zal verlaten. Hij zal met Esther Hoogstraate (partner), Willem van Dijk (advocaat stagiair) en Chantal Wakidjan (office manager), zijn vaste team, een nieuw advocatenkantoor in Haarlem beginnen. Op dit moment worden al gesprekken gevoerd met kandidaten voor een verdere uitbreiding van het kantoor.

Per 1 maart a.s. zal de heer Frans Clifford als advocaat/partner toetreden tot VanGoud Advocaten te Arnhem (nichekantoor voor Vastgoed en Overheid).
Frans was voorheen werkzaam bij de sectie Vastgoed & Overheid van CMS Derks Star Busmann te Arnhem. Tot zijn aanstaande transfer op 1 maart a.s. is hij werkzaam geweest bij Simmons & Simmons te Amsterdam.

Per 1 maart is Jitze Nicolai zijn eigen kantoor gestart in Den Haag. Jitze Nicolai is meer dan 18 jaar werkzaam geweest bij Pels Rijcken, waarvan de laatste tien jaren als partner in de secties ondernemingsrecht en arbeidsrecht. “Pels Rijcken is een prachtig kantoor, waar ik met veel plezier aan verbonden ben geweest. Ik vond het echter ook wel weer tijd voor een nieuwe uitdaging en verwacht die te vinden in het zelf van de grond af opbouwen van een eigen kantoor.” De naam van het kantoor is Nicolai advocatuur.

Barbara Doull (40) heeft zich per 1 januari 2012 als advocaatpartner en NMI registermediator aangesloten bij E-LAW advocaten, een niche arbeidsrechtkantoor in Amsterdam Zuid. Voorheen was zij verbonden aan TomTom, Maxeda en DLA Piper.

De heer prof. mr. Danny Busch (Heidelberg, 1974) is met ingang van 1 februari 2012 benoemd tot hoogleraar Financieel Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Prof. Busch was de afgelopen twee jaar hoogleraar Financieel Recht op de CPO wisselleerstoel, de leerstoel van het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs. Zijn nieuwe leeropdracht geldt voor onbepaalde tijd.

Demis van Lierop (38) is in februari 2012 gestart als advocaat ondernemingsrecht en familierecht bij het fiscale boutique kantoor Arcagna Advocaten & Belastingadviseurs. Hij was hiervoor werkzaam als kandidaat-notaris voor De Brauw Blackstone Westbroek. Demis is deskundig op het gebied van zowel ondernemingsrecht als familiaal vermogensrecht en heeft ruime ervaring met het adviseren van vermogende particulieren, dga’s en familiebedrijven.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven