Carrièrewisselingen bij De Singel Advocaten, Van der Feltz advocaten, Wybenga advocaten

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Mike GrippelingPer 1 juni is fiscaal jurist Mike Grippeling toegevoegd aan De Singel Advocaten in Enschede. Grippeling, die hiervoor zelfstandig gevestigd was, stapt in met zijn huidige fiscaaljuridische adviespraktijk en zal daar vanaf augustus 2016 fiscale advocatuur toevoegen.

Sinds 1 mei werkt Erina Baljić bij Van der Feltz advocaten in Den Haag. Ze is afkomstig van Kneppelhout & Korthals. Baljić is werkzaam in de civiele vastgoed- en overheidspraktijk.

Trudy van de PijlSinds 1 juni versterkt Trudy van der Pijl de sectie arbeidsrecht van het Rotterdamse Wybenga advocaten. Zij richt zich op het uitbouwen van de pensioenpraktijk. Van der Pijl komt van SRK Rechtsbijstand.

Menno BaksLinklaters heeft Menno Baks benoemd tot managing associate in het Capital Markets team in Amsterdam. Baks is gespecialiseerd in equity en debt kapitaalmarkttransacties.

Bas van der Reep en Stephanie Proost zijn per 1 mei als advocaat begonnen op de vastgoedsectie van BOEKEL. Beide zijn werkzaam in de brede vastgoedpraktijk, met de focus op huur, koop en transacties.

AKD heeft advocaat bestuursrecht Dennis van Tilborg per 1 juni benoemd tot partner-aandeelhouder. AKD heeft per 1 juni ook vier nieuwe associate partners benoemd: Marinke Bonnier, Robert-Jan Boswijk, Marlies Pierik en Annemieke Spijker. Bonnier is kandidaat-notaris in de praktijkgroep Finance & Structuring. De anderen zijn advocaat. Boswijk is verantwoordelijk voor het sanctierecht, Pierik is bouw- en vastgoedspecialist en Spijker maakt deel uit van de sectie Transport & Energy.

Frank Doornik is per 1 mei benoemd tot counsel in de praktijkgroep Employment van Allen & Overy. Doornik is gespecialiseerd in het pensioenrecht.

Per 1 mei  werkt Barbara-Ellen Bruin als juridisch adviseur (legal counsel) samen met boutique arbeidsrechtkantoor Shearwaters in Amsterdam. Karin Bodewes is per 1 juli als of counsel toegetreden tot Shearwaters in Amsterdam. Bodewes is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Beiden waren eerder werkzaam bij Baker & McKenzie.

Mustafa SahanMustafa Sahan (27) is begonnen bij de Utrechtse vestiging van DVAN. Sahan is gespecialiseerd in fusies en overnames. Hij was hiervoor werkzaam bij Heussen Advocaten & Notarissen.

Met ingang van april  is Onno Tacoma toegetreden als partner tot Weebers Vastgoed Advocaten in Eindhoven. Hij werkt hier sinds 2012.

Maikel Exterkate en Dagmar Meijers-Ploegmakers zijn per 1 juni toegetreden tot Snijders Advocaten in ’s-Hertogenbosch. Beiden zijn actief in het ondernemingsrecht.

Daniëlle RadderPer 1 mei is Daniëlle Radder overgestapt van AKD Brussel/Rotterdam naar Leijnse Artz in Rotterdam. Radder is gespecialiseerd in mededingingsrecht en aanbestedingsrecht.

Per 1 juni hebben Martin Krüger en Remko Roosjen in Amsterdam samen MAAK advocaten opgericht. Ze zijn gespecialiseerd in (Europese) productveiligheid en -regelgeving, waaronder vraagstukken over CE-markering, aansprakelijkheids- en contractenrecht met focus op de maakindustrie. Beiden zijn afkomstig van Van Diepen Van der Kroef.

Margot Besseling gaat aan de slag bij het corporate team bij de Haagse vestiging van Bird & Bird. Ze is afkomstig van Baker & McKenzie.

Willem Jan MakkingaWillem Jan Makkinga is 9 mei in dienst getreden als business director bij Greenberg Traurig Amsterdam. Hij is verantwoordelijk voor de marktpositie en de operationele bedrijfsvoering van het kantoor. Makkinga was algemeen directeur bij FOX Verre Reizen van de ANWB.

Senior kandidaat-notaris Ernst ter Braak is per 1 juni werkzaam bij Heussen in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Ter Braak is afkomstig van TeekensKarstens.

Per 1 juli beëindigen de Arnhemse en de Nijmeegse vestigingen van Hekkelman Advocaten de samenwerking en gaan zelfstandig verder. Hekkelman Advocaten Arnhem zet haar dienstverlening voort onder de naam: Stellicher advocaten N.V.

Jolien Kruit en Gerbrich Oreel zijn tot partner zijn benoemd bij Van Traa Advocaten in Rotterdam. Kruit is gespecialiseerd in het natte recht, Oreel in nationaal en internationaal transportrecht.

Het Rotterdamse kantoor Conway Advocaten & Attorneys-at-law heeft met ingang van 1 juni jl. zijn team van advocaten versterkt met de komst van senior medewerker Stan Putter. Putter heeft veel ervaring in de internationale proces- en arbitragepraktijk.

Jeroen Bos is met ingang van 1 juli als partner toegetreden tot Simmons & Simmons LLP. Hij maakt deel uit van het Amsterdamse Financial Markets team. Bos is afkomstig van Allen & Overy waar hij de positie van Counsel vervulde. Hij is gespecialiseerd in internationale kapitaalmarkt-transacties.

Matthijs Driedonks (38) is sinds 1 juli partner bij advocatenkantoor HVG ter versterking van de M&A praktijk van HVG in Amsterdam. Driedonks maakte de overstap van Allen & Overy en is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven