Carrierèwisselingen bij Dijkstra Voermans, Hill Smith King & Wood

Delen:

Het einde van het jaar komt weer in zicht dus dat betekent weer drukte met carrièrewisselingen bij de verschillende notaris- en advocatenkantoren. Hieronder vast een eerste overzicht.

Marco Balhuizen

Marco BalhuizenDe maatschap van Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat breidt per 1 januari 2010 uit met de toetreding van mr. Marco Balhuizen (1970). Marco is in 2004 gestart bij Dijkstra Voermans en heeft, door zijn specifieke vak- en branchekennis en persoonlijke aanpak, bewezen een waardevolle aanvulling te zijn. Vanuit de vestiging in Utrecht geeft hij leiding aan een team van advocaten dat zich voornamelijk bezig houdt met commerciële contracten, franchise en e-commerce. Daarnaast is het team gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht, het mededingingsrecht en gereguleerde markten, waaronder de levensmiddelenbranche en de zorgsector.

Prof. mr. Carla Sieburgh

Prof. mr. Carla Sieburgh is met ingang van 1 januari 2010 benoemd tot hoogleraar Burgerlijk recht, in het bijzonder de Europeesrechtelijke aspecten hiervan, aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sieburgh is sinds 2003 hoogleraar burgerlijk recht aan deze universiteit. De benoeming betreft een omzetting van haar leeropdracht in verband met het emeritaat van prof. mr. A.S. Hartkamp, hoogleraar Europees privaatrecht. Sieburgh studeerde geneeskunde en Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en behaalde in 1995 haar artsexamen aan de Universiteit van Amsterdam. In 2000 promoveerde ze cum laude op het proefschrift Toerekening van een onrechtmatige daad.

Alex P. Stipdonk

Alex P. Stipdonk is per 1 januari 2010 een van de nieuwe partners bij het Leidse advocatenkantoor Janssen, Ohlenroth & Partners. Hij houdt zich voornamelijk bezig met strafrecht. Alex is sinds 2001 advocaat en werkte tot voor kort in Alphen aan den Rijn.

Steffen van der Heide

Steffen van der Heide is per 1 december 2009 toegetreden als senior medewerker bij Hill Smith King & Wood. Hij is werkzaam in de Praktijkgroep Internationaal Fiscaal Recht in Amsterdam. Hill Smith King & Wood is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, New York en London.

Steffen van der Heide adviseert sinds 1998 op het gebied van internationaal belastingrecht, reorganisatie, financiering en overname transacties. Hij heeft eerder onder andere bij Arthur Andersen en een niche advocatenkantoor gewerkt en is lid van de Amsterdamse Orde van Advocaten en de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven