Carrièrewisselingen bij Dirkzwager advocaten & notarissen, Boontje Advocaten Arbeidsrecht

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Per 1 januari 2014 is Hanna Zeilmaker benoemd tot lid van het dagelijks bestuur van Dirkzwager advocaten & notarissen. Hanna Zeilmaker neemt hiermee de bestuursrol over van Frank Delissen.
Hanna Zeilmaker is sinds 1987 advocaat en werkt als advocaat-vennoot op de sectie Overheid & Vastgoed in Nijmegen. Zij is o.a. gespecialiseerd op het gebied van Onteigening & Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg).
Frank Delissen legt na zes jaar zijn functie als bestuurslid bij Dirkzwager neer en richt zich vanaf heden weer volledig op zijn dagelijkse praktijk als advocaat op de sectie Overheid & Vastgoed.

Mr. Yvette Dissel heeft zich per 1 januari aangesloten bij Boontje Advocaten Arbeidsrecht in Amsterdam, een toonaangevend nichekantoor. Zij is voor haar overstap vijftien jaar als advocaat werkzaam geweest bij Boekel De Nerée en heeft aansluitend twee jaar bij een nichekantoor gewerkt en is volledig gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Yvette heeft onder andere ruime proces- en advieservaring op het gebied van (internationale) detachering, collectief en individueel ontslagrecht, overgang van onderneming en medezeggenschapsrecht. Zij heeft bijzondere expertise in de financiële sector. Boontje Advocaten telt met haar komst 16 advocaten en een adviseur, Prof. C.J. Loonstra.

Het dagelijks bestuur van Wijn & Stael Advocaten NV is sinds 1 januari 2014 gewijzigd. Zittend bestuurslid Henk Pasman (1955) is tot voorzitter benoemd en zal samen met inkomend bestuurslid Patricia Kleijn (1975) het nieuwe bestuur van de maatschap vormen. Tot 1 januari was Noor Zetteler (1975) voorzitter. Wijn & Stael telt tien partners, vijfentwintig advocaten en 30 medewerkers. Het bestuur wordt door de leden van de maatschap benoemd voor een periode van 3 jaar.

Per 1 december 2013 is mr. Coen Fledderus als partner toegetreden tot Van Beem De Jong Advocaten. Fledderus maakt de overstap van Ekelmans & Meijer Advocaten. Daar voerde hij jarenlang een advies- en procespraktijk op het gebied van het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht.

Fort Advocaten heeft haar sectie Ondernemingsrecht per 1 januari 2014 uitgebreid met mr. Pieter Holthuis, die daarmee overstapt van VMW Taxand naar FORT. Bij FORT zal hij zich voornamelijk bezighouden met corporate- en commercial litigation. Holthuis adviseert en procedeert voor zowel Nederlandse als buitenlandse cliënten.

Birgit de Bruijn (36) is per 1 januari 2014 benoemd tot partner van Köster Advocaten te Haarlem. Birgit is sinds 2002 werkzaam in de advocatuur en verbond zich in 2004 aan Köster Advocaten, waar zij de afgelopen jaren leiding heeft gegeven aan de Praktijkgroep Contractenrecht. Birgit treedt op voor een breed scala aan ondernemingen (onder andere in de fashion, franchise en reclame branche) en is gespecialiseerd in het opstellen en uitonderhandelen van commerciële en ICT gerelateerde overeenkomsten. Ook adviseert en begeleidt zij partijen bij vennootschapsrechtelijke samenwerkingsvormen en M&A transacties.
Daarnaast heeft Johan den Hoed (40) per 1 januari de overstap gemaakt naar Köster Advocaten te Haarlem, alwaar hij zijn cassatiepraktijk zal voortzetten en hij met zijn jarenlange ervaring op het gebied van het proces- en aansprakelijkheidsrecht de desbetreffende praktijkgroepen van Köster Advocaten zal komen versterken. Voordien was hij werkzaam bij BarentsKrans en daarvoor onder meer als gerechtsauditeur voor de Civiele Kamer van de Hoge Raad.

Per 1 januari jongstleden heeft mr. ing. Allard van Woerkom zich aangesloten bij Brunet Advocaten in Nijmegen. Als specialist in civiel bouwrecht zal hij de sectie Bouwrecht van Brunet versterken en zijn praktijk daar verder voeren. Eerder heeft Van Woerkom onder de naam Van Woerkom Bouwrecht een zelfstandige praktijk gevoerd en daarvoor was hij werkzaam bij Poelmann van den Broek advocaten.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven