Carrièrewisselingen bij AKD Prinsen Van Wijmen, Baker & McKenzie, Van Doorne

Delen:

In het nieuwe nummer van Mr. dat komende vrijdag verschijnt staan weer veel carrièrewisselingen bij onder andere AKD Prinsen Van Wijmen, Baker & McKenzie, Van Doorne. Hieronder een overzicht van deze carrièrewisselingen.

Tijmen Martens - CertaLegalTijmen Martens (38) is per 1 februari als salary partner toegetreden tot Certa Legal Advocaten, waar hij verantwoordelijk wordt voor de sectie Arbeidsrecht, en de sectie Sport en Recht verder zal uitbouwen. Martens is afkomstig van Boontje Advocaten.

Kris Ruijters - AKD Prinsen Van WijmenKris Ruijters (40) is benoemd tot voorzitter van AKD Prinsen Van Wijmen (AKD) Amsterdam. Hij volgt hiermee Joyce Leemrijse op. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring als advocaat en is partner bij AKD sinds september 2002. Ruijters is gespecialiseerd in fusies en overnames.

Verder werd Monique Verkuilen (39) op 6 februari 2009 beëdigd als notaris bij AKD Prinsen Van Wijmen. Verkuilen houdt zich bezig met reorganisaties en herstructureringen, fusies en splitsingen, overnames, management buy-outs, joint ventures en aandeelhoudersovereenkomsten.

Heico Reinoud - Baker & McKenzieHeico Reinoud (40) is per 1 februari als partner toegetreden tot Baker & McKenzie. Hij komt de sectie Tax versterken. Reinoud heeft als fiscalist ervaring opgedaan bij KPMG Meijburg & Co en Loyens & Loeff.

Nelleke Crans (41) is in dienst getreden als advocaat bij SmeetsGijbels. Ze was hiervoor werkzaam bij Van Diepen Van der Kroef. Crans is gespecialiseerd in alimentatiekwesties van particulieren en ondernemers, vermogensafwikkeling bij scheiding en gezag- en omgangkwesties.

Vincent van Waterschoot - Van den Wildenberg & Van Halder advocatenAdvocaat Vincent van Waterschoot (43) is toegetreden tot de maatschap van Van den Wildenberg & Van Halder advocaten. Hij is verantwoordelijk voor de sectie aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Tevens is hij verbonden aan de sectie arbeids- en ambtenarenrecht. “Ik heb gekozen voor Van den Wildenberg & Van Halder advocaten omdat het een van oudsher gerenommeerd kantoor is, waar ik mijn relaties een nog persoonlijkere dienstverlening kan bieden tegen een voor hen uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.”

Berry van Drunen - Van DoornePer 1 februari 2009 is Berry van Drunen (28) de praktijkgroep Publiekrecht bij Van Doorne komen versterken. Van Drunen was hiervoor werkzaam bij De Brauw Blackstone Westbroek. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht in de publieke sector.

Yolanda Jegerings is op 1 december in dienst getreden bij Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat te Eindhoven. Haar specialisatie is het ondernemingsrecht, en dan in het bijzonder overnames en de vennootschapsrechtelijke adviespraktijk. Jegerings werkte al eerder voor Dijkstra Voermans.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven