Carrièrewisselingen bij Boekel De Nerée, Allen & Overy LLP en Simmons & Simmons

Delen:

In het nieuwe nummer van Mr. dat komende vrijdag verschijnt staan weer veel carrièrewisselingen bij onder andere Boekel De Nerée, Allen & Overy LLP en Simmons & Simmons. Hieronder een overzicht van deze carrièrewisselingen.

Hans TiethoffHans Tiethoff (60) is per 1 april 2009 toegetreden tot de maatschap van DVDW Advocaten. Hij is afkomstig van Ekelmans & Meijer, waar hij eveneens partner was. Tiethoff komt samen met een compleet ingewerkt team de sectie Insolventierecht op de vestiging Den Haag versterken. Tiethoff heeft ruim 35 jaar ervaring in de zakelijke advocatuur.

Karin Figel - Dorhout AdvocatenKarin Figel is vanaf maart in dienst bij Dorhout Advocaten. Figel is als advocaat voornamelijk werkzaam op gebied van het arbeidsrecht.

Per 1 april 2009 is Martijn van de Hel verbonden aan Boekel De Nerée als advocaat- medewerker bij de praktijkgroep EU & Competition. Van de Hel is gespecialiseerd in Europees en Nederlands mededingingsrecht. Hiervoor werkte Van de Hel bij De Brauw Blackstone Westbroek en CMS Derks Star Busmann.

Matthy van ParidonMatthy van Paridon (43) is per 1 april 2009 teruggekeerd in de advocatuur en toegetreden als partner van het advocatenkantoor RWV te Leiden. Hij is afkomstig van de investeringsbank NIBC en komt de secties Ondernemingsrecht en Vastgoed en Bestuursrecht versterken.

Dorien BaasDorien Baas (29) is per 1 mei begonnen bij Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat in Groningen.

Allen & Overy LLP heeft kandidaat-notaris Ellen Cramer-de Jong, gespecia liseerd in private equity fondsen en beleggingsinstellingen, tot compagnon benoemd. Zij leidt het Amsterdamse Investment funds team. Ook heeft het Amsterdamse kantoor Wijnanda Rutten, pensioenspecialist binnen de Arbeidsrechtpraktijk, tot counsel is benoemd.

Bas Berghuis van WoortmanSimmons & Simmons heeft Bas Berghuis van Woortman en András Kupecz aangetrokken ter uitbreiding van het Amsterdamse IP-team. Berghuis van Woortman is in dienst getreden als partner en Kupecz als senior associate.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven