Cassatieblog.nl biedt snel inzicht in uitspraken Hoge Raad

Delen:

deurDe cassatiesectie van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn is gestart met Cassatieblog.nl. Op deze site signaleren en becommentariëren de vijftien gespecialiseerde cassatieadvocaten van Pels Rijcken iedere week de nieuwe civiele uitspraken van de Hoge Raad. Cassatieblog.nl biedt als eerste en enige weblog een snelle, toegankelijke en deskundige blik op de cassatierechtspraak.

Cassatieblog.nl geeft niet alleen informatie over de meest recente uitspraken van de Hoge Raad en de betekenis hiervan voor het civiele recht, maar volgt ook de algemene ontwikkelingen op het gebied van de cassatierechtspraak. Zoals de beoogde invoering van ‘selectie aan de poort’ in cassatie en het stellen van prejudiciële vragen aan de Hoge Raad. Daarnaast is er aandacht voor publicaties en wetsvoorstellen over materieel recht en procesrecht die van belang zijn voor de cassatiepraktijk.

De cassatieadvocaten van Pels Rijcken procederen aan het front van de rechtsontwikkeling op alle gebieden van het civiele recht en behandelen meer zaken bij de Hoge Raad dan enig ander advocatenkantoor. Zij maken Cassatieblog.nl tot dé plaats waar alle relevante nieuwe civiele rechtspraak van de Hoge Raad snel voor de praktijk inzichtelijk wordt gemaakt.

Lezers van Cassatieblog.nl kunnen zich abonneren op een digitale nieuwsbrief om wekelijks op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Pels Rijcken: Bron van Inzicht

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven