Certa Legal wordt juridische partner Nicolien Sauerbreij

Delen:

Nicolien SauerbreijAdvocatenkantoor Certa Legal is het komende jaar de juridische partner van Nederlandse snowboardster Nicolien Sauerbreij. Het advocatenkantoor richt zich onder meer op het registreren en bewaken van de ‘image rights’ van de Olympisch kampioen en begeleidt Sauerbreij en haar zaakwaarnemer tevens in contractuele afspraken.

“Mijn grote successen zijn gekomen nadat ik me zorgeloos op het snowboarden kon concentreren. Door het succes zijn er wel nieuwe situaties en juridische vraagstukken ontstaan. Certal Legal zorgt ervoor dat ik daar geen nieuwe kopzorgen bij krijg en me probleemloos op het snowboarden kan blijven toeleggen,” aldus Sauerbreij.

“Wij doen veel sport-rechtszaken, kennen de sportbranche en weten wat er speelt,” aldus Piet-Hein Boekel, partner en medeoprichter van Certa Legal. Zo heeft het advocatenkantoor onlangs nog het contract begeleid tussen de Nederlandse honkballer Nick Urbanus en de Amerikaanse honkbalclub Texas Rangers. “Als sporter moet je compleet gefocust zijn op je sport en niet op de randzaken daar omheen,” aldus Boekel, die zelf als tennisser ooit de Davis Cup speelde.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven