Clifford Chance benoemt vier counsels

Delen:

Het internationale advocatenkantoor Clifford Chance heeft vier associates benoemd tot counsel, namelijk: Wieke Hoge, Robert Masman, Jurgen van der Meer en Sara Schermerhorn.

Bas Boris Visser, managing partner van Clifford Chance Amsterdam: “Wij zijn erg blij met de benoeming van deze counsels. De benoemingen zijn een erkenning van de belangrijke bijdrage die zij leveren aan de internationale praktijk van Clifford Chance en bieden hen een goede mogelijkheid zich verder te blijven ontwikkelen.”

Wieke Hoge (35) is werkzaam binnen de Corporate praktijkgroep. Wieke is gespecialiseerd in publiek private samenwerking, projectfinancieringen, DBFM en vergelijkbare contractvormen in infrastructuur, transport, huisvesting en (renewable) energieprojecten. Daarnaast adviseert zij over aanbestedingsrechtelijke en regulatory aspecten.

Robert Masman (35) is werkzaam binnen de praktijkgroep Finance & Capital Markets. Robert is gespecialiseerd in structured finance, securitisaties, asset based finance, real estate finance en derivaten.

Jurgen van der Meer (36) is werkzaam binnen de praktijkgroep Finance & Capital Markets. Jurgen is gespecialiseerd in bank- en effectenrecht en adviseert met name in (internationale) kapitaalmarkttransacties en kapitaalmarktregulering.

Sara Schermerhorn (36), is werkzaam binnen de praktijkgroep Tax, Pensions & Employment. Sara is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het medezeggenschapsrecht in onder andere fusies, overnames en outsourcingstrajecten en heeft uitgebreide ervaring in collectieve en individuele ontslagzaken en het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven