Clifford Chance breidt vastgoed- en infrastructuurpraktijk uit

Internationaal advocatenkantoor Clifford Chance verwelkomt twee advocaten en een kandidaat notaris ter uitbreiding van de vastgoedpraktijk.

Tjepco van Voorst Vader, partner in de vastgoedpraktijk: " Onze praktijk is afgelopen jaar betrokken geweest bij een groot aantal hoogstaande nationale en internationale vastgoedtransacties. Het team wordt met de komst van Wieke, Rogier en Michiel verder versterkt."

Ook de infrastructuur praktijk verwelkomt deze uitbreiding. Partner Jaap Koster benadrukt de sterke positie van Clifford Chance in deze markt: "Wij treden op voor ontwikkelaars, financiers en beleggers in deze snel groeiende sector."

Wieke Hoge 

Wieke Hoge (32) is advocaat sinds 2000, zij specialiseert zich op het gebied van publiek private samenwerking, project financiering, bouwcontracten en aanverwante regelgeving. Wieke werkte eerder, vanaf 2000, voor Houthoff Buruma N.V. te Den Haag en vanaf 2004 in de Rotterdamse Real Estate sectie. Wieke studeerde af in het civiele recht aan de Universiteit Leiden in 1999 met keuzevakken aan de Humboldtuniversitat te Berlijn (Duitsland).

Rogier van Heeswijk 

Rogier van Heeswijk (27) is in 2004 in notarieel recht aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en in 2005 in fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg afgestudeerd. Rogier heeft als kandidaat notaris ervaring opgedaan bij Loyens & Loeff NV en is gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht.

Michiel Hes 

Michiel Hes (29) is afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht en advocaat sinds 2003. Na zijn studie begon hij zijn carrière in 2003 bij de sectie algemeen bestuursrecht van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, waar hij zich naast het algemene bestuursrecht met name richtte op de ordening van de energie- en telecommunicatiemarkten en procedures voor de OPTA voerde en voor de DTe optrad.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven