Clifford Chance uitgeroepen tot ‘Law Firm of the Year’

Clifford Chance is uitgeroepen tot ‘Law Firm of the Year’ en ‘Private Equity Advisor of the Year’ tijdens de Financial Times en mergermarket M&A Awards die gisteravond in Londen werden uitgereikt. Clifford Chance heeft hiermee twee van de drie belangrijkste awards van de avond in de wacht gesleept.

Clifford Chance heeft ook de ‘Russian Law Firm of the Year’, ‘Energy’ en ‘Mining and Utilities Law Firm of the Year’ awards ontvangen in de regionale en sector categorieën.

Jeroen Koster, partner in de corporate praktijk van Amsterdam, nam gisteravond de "Private Equity Advisor of the Year’ award namens Clifford Chance in ontvangst: "Ons belangrijkste principe in het zakendoen is "cliënten eerst". Door dit principe in elke jurisdictie te hanteren kunnen we lokaal excelleren gemeten tegen onze wereldwijde standaarden. Het is goed te zien dat het vasthouden aan onze principes ons erkenning en beloning oplevert."

De ‘Law Firm of the Year’ en de ‘Private Equity Advisor of the Year’ awards zijn een erkenning van de juridische expertise van Clifford Chance. Dit jaar uitte zich dit met name in de grootte en kwaliteit van de transacties waarin het Europese netwerk van Clifford Chance heeft geadviseerd. Grote deals bevatten onder meer het adviseren van Barclays PLC in de bieding op ABN AMRO, Volkswagen in de verplichte bieding door Porsche, en Endesa in de biedingstrijd om dit concern. Een belangrijke vanuit Nederland aangestuurde transactie was de acquisitie en beursgang van Dockwise.

Hoofd van de wereldwijde corporate praktijk, Peter Charlton, geeft commentaar: "Dit is een voortreffelijke prestatie die de inspanningen van onze Europese advocaten voor onze M&A praktijk bekroont. Het was een druk jaar voor M&A, vooral op het gebied van grensoverschrijdende internationale transacties, en de awards reflecteren de kracht van ons uitzonderlijke internationale netwerk."

Geert van der Klis, partner in de corporate praktijk van Clifford Chance Amsterdam: "Het is bevredigend te merken dat onze cliënten de hoge kwaliteit en vasthoudendheid van ons werk voor hen waarderen."

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven