Clifford Chance versterkt de corporate en M&A tax praktijk

Internationaal advocatenkantoor Clifford Chance verwelkomt Michiel Sunderman en Martijn van de Koolwijk ter uitbreiding van de corporate en M&A tax praktijk.

Ate van IJlzinga Veenstra, partner en verantwoordelijk voor de fiscale sectie van Clifford Chance in Amsterdam: "De kennis en ervaring van Michiel Sunderman en Martijn van de Koolwijk op het gebied van overname structurering en corporate tax biedt onze cliënten "best practice" en vooruitstrevende oplossingen voor ingewikkelde M&A en private equity vraagstukken. Het fiscale team werkt als één samen met onze vennootschapsrechtelijke specialisten."

Erik Stroeve, senior associate binnen de corporate en M&A tax praktijk die een aantal jaar geleden reeds overkwam van Ernst & Young: "in M&A deals is ervaring, slagkracht en kwaliteit van cruciaal belang. Met de komst van Michiel en Martijn kan Clifford Chance dat als geen ander aan haar cliënten leveren."
Michiel Sunderman (35), belastingadviseur en advocaat begon zijn carrière in 1997 bij Loyens & Volkmaars en heeft vervolgens gewerkt bij Freshfields Bruckhaus Deringer en, laatstelijk, De Brauw Blackstone Westbroek. Michiel Sunderman is lid van de Commissie Wetsvoorstellen van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en publiceert regelmatig over fiscale onderwerpen.

Martijn van de Koolwijk (29) werkte hiervoor als belastingadviseur voor DLA Piper Nederland N.V. en is zijn carrière in 2001 begonnen bij Ernst & Young.

Het corporate en M&A tax team bestaat verder uit de volgende senior belastingadviseurs: Willem Specken, Timon Reijn, Erik Stroeve en BTW specialist Jesse de Preter, naast junior assistants.

De fiscale praktijk van Clifford Chance in Amsterdam is, naast corporate en M&A, leidend op het gebied van financieringsstructuren (inclusief CDO/CLO’s) en beleggingsfondsen.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven