Clifford Chance versterkt tax praktijk

Internationaal advocatenkantoor Clifford Chance verwelkomt Dick van Sprundel tot de tax praktijk.
Frank de Vos, partner: "Debt capital markets en securitisation zijn een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van mijn fiscale groep. De kennis en ervaring van Dick van Sprundel sluiten aan op wat wij doen en hij is een welkome aanvulling".

Dick van Sprundel (32), advocaat sinds 2000, is gespecialiseerd in internationaal belastingrecht, cross-border transacties, finance, debt capital markets, structured finance en investment funds. Hij begon zijn carrière in 1999 als belastingadviseur bij NautaDutilh N.V. in Rotterdam en was sinds 2003 werkzaam voor Simmons & Simmons. Dick van Sprundel studeerde in 1998 in Notarieel recht en in 2000 in Fiscaal recht af, beiden aan de Rijksuniversiteit te Leiden.

Van Sprundel start volgend jaar de Topmaster Directe belastingen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en zal regelmatig blijven publiceren. Daarnaast zal Van Sprundel als adviseur verbonden blijven aan de Stichting Jonge Balie Nederland, waar hij ruim twee jaar voorzitter is geweest.

Van Sprundel zegt het volgende over zijn overstap: "Clifford Chance heeft een van de grootste internationale tax groepen ter wereld binnen een advocatenkantoor en is een van ‘s werelds toonaangevende advocatenkantoren. Ik ben dan ook verheugd deel uit te mogen maken van Frank’s team om zo de capital markets praktijk binnen Clifford Chance Amsterdam nog verder uit te kunnen bouwen".

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven