Clifford Chance verwelkomt nieuw hoofd Business Development & Marketing

Delen:

Internationaal advocatenkantoor Clifford Chance verwelkomt vandaag Gerbert van Genderen Stort (44) als nieuw hoofd Business Development & Marketing.  Gerbert gaat in deze nieuwe functie leiding geven aan 15 medewerkers van de afdelingen Business Development, Marketing, Communicatie & PR (waaronder ook Events) en Knowledge Management. Clifford Chance Amsterdam heeft meer dan 350 medewerkers.

Gerbert is afkomstig van Unilever NV waar hij Senior Woordvoerder was en leiding gaf aan de afdeling Media Relations. Daarvoor was hij werkzaam in diverse communicatiefuncties bij PCM Uitgevers en KPN. Gerbert van Genderen Stort studeerde Geschiedenis aan de Universiteit Leiden.

Michel Ooms, General manager van Clifford Chance Amsterdam: “We zijn zeer verheugd met de komst van Gerbert als hoofd van de afdeling Business Development & Marketing. Zijn enorme ervaring op het gebied van communicatie en zijn corporate achtergrond vormen een verdere versterking van onze cliëntgerichte initiatieven en sectorgerichte marktbenadering.”

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven