Clifford Chance voetbalt voor goede doelen

Delen:

Beeld bij Clifford Chance voetbalt 100x100Advocaten van het Amsterdamse kantoor van Clifford Chance hebben samen met cliënten 7.000 euro bij elkaar gevoetbald voor twee goede doelen. De Johan Cruyff Foundation kreeg 3.600 euro en de Piet de Visser Foundation incasseerde 3.400 euro.

Het geld werd bij elkaar gebracht door de deelnemende teams, de advocaten van het kantoor zelf die geld inzamelden via Football Shirt Friday, en de verkoop van het boek ‘Meesterscout’ van Piet de Visser. De Piet de Visser Foundation zet een voetbalacademie op in Accra (Ghana).

De zestien deelnemende teams waren afkomstig van ABN AMRO (met twee teams), Ahold, Bol.com, Mconomy, Nike, NS, Philips, Rabobank, FrieslandCampina, Heineken/Vrumona, Heinz, Procter & Gamble, Red Bull, Unilever en Clifford Chance zelf. In de finale won Bol.com van Nike. De organisatie was in handen van de Clifford Chance-advocaten Frans Muller, Mike Niekoop en Leen Kranenburg.

Beeld bij Clifford Chance voetbalt

De voetballers van Clifford Chance, met in hun midden Piet de Visser

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven