Clifford Chance wint Financial Times Award voor ‘Meest Innovatief Europees Advocatenkantoor 2008’

Delen:

Clifford Chance is uitgeroepen tot ‘Meest Innovatief Europees Advocatenkantoor 2008’ door de Financial Times in Londen.

Stuart Popham, senior partner, nam gisteravond de award namens Clifford Chance in ontvangst en bedankte alle Clifford Chance medewerkers voor hun inzet en innovatieve manier van denken: "Een innovatieve benadering is een van de belangrijkste kernwaarden van Clifford Chance. De huidige marktomstandigheden maken een focus op innovatie belangrijker dan ooit…"

Clifford Chance Amsterdam werd specifiek geroemd om:

  • het ontwikkelen van de Nederlandse markt voor Covered Bonds
  • het op maat factureren van cliënten bij grote transacties
  • de klimaatvriendelijke maatregelen genomen binnen het kantoor
  • het monitoren van de rechtszaak tegen de voormalige Libische president Charles Taylor waarbij via een blog West-Afrikanen op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen van de rechtszaak.

De award geeft Clifford Chance de eerste plaats in de FT Law 50 ranglijst. Deze ranglijst beoordeelt advocatenkantoren op de mate waarin zij met nieuwe ideeën komen en ze vervolgens succesvol implementeren in hun organisatie. 82 Europese advocatenkantoren hebben dit jaar aan het FT onderzoek meegedaan, de ranglijst representeert de top 50.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven