CMS Derks Star Busmann start Dutch Desk in Kiev

CMS Derks Star Busmann start per 6 maart 2008 een Dutch Desk in Kiev. Deze desk vormt een specifiek aanspreekpunt voor cliënten actief of geïnteresseerd in de Oekraïne en cliënten uit de Oekraïne zelf. CMS Derks Star Busmann is het eerste Nederlandse advocatenkantoor dat ter plaatse een Dutch Desk start.

Door samenwerking met CMS-partner CMS Cameron McKenna te Kiev, biedt de desk de diepgaande lokale kennis en internationale ervaring van 30 binnenlandse en internationale specialisten.

De Dutch Desk kan cliënten adviseren en bijstaan op het gebied van fusies & overnames, vastgoed, banken & internationale financieringen, olie & gas, landbouw, mijnbouw & metalen, kapitaalmarkten, private equity, geschillenbeslechting, intellectueel eigendom, fiscaal recht, publiek private samenwerking, mededinging, consumentenproducten en arbeidsrecht.

De desk wordt geleidt door advocaat Ton Heebing.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Gerelateerd}
{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven