CMS-kantoren spreken zich uit voor nauwere samenwerking

In een serie begin februari voltooide stemrondes hebben de CMS-partners zich uitgesproken voor nauwere samenwerking tussen de negen CMS-kantoren.

Robert Derry-Evans, CMS Executive Partner, zegt in een commentaar: "Dankzij onze sterke nationale identiteit en deze acceleratie van onze ontwikkeling bevindt CMS zich in een uitstekende positie om klanten Europa-breed te adviseren. Zowel voor onze klanten als onderling zetten wij ons voortdurend in voor hoogkwalitatieve, consistente service in alle geledingen van CMS Derks Star Busmann. Dit is een geweldige kans voor ons om een echt Europees dienstenpakket aan te bieden."

Conform een overeengekomen pakket strategische prioriteiten gaan de CMS-kantoren zich zetten aan de verdere uitwerking van gemeenschappelijke standaarden, processen en procedures, inclusief een nieuw beleid inzake belangenconflicten. De CMS-kantoren blijven opereren als afzonderlijke rechtspersonen onder hun huidige namen om uitdrukking te geven aan hun sterke identiteit op hun lokale markten. Tegelijkertijd zal er grotere nadruk worden gelegd op de merknaam CMS om het Europese karakter van het dienstenpakket van CMS te promoten.

Dick Tyler, momenteel Managing Partner van CMS Cameron McKenna LLP, gaat als Executive Partner leiding geven aan CMS wanneer Robert Derry-Evans, die deze functie sinds 2003 bekleedt, in september 2008 terugtreedt.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Gerelateerd}
{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven