Combikorting Togaboot Gay Pride en Mr. Rally

Delen:

mr rally 2016Wie nu inschrijft voor een plaatsje op de Togaboot die op 6 augustus vaart tijdens de Gay Pride Canal Parade in Amsterdam, krijgt een korting van maar liefst € 100,- op de inschrijfkosten voor de Mr. Rally van 16 september.

Op de Togaboot is plaats voor zo’n zeventig advocaten die in toga en met roze bef aandacht vragen voor het feit dat homoseksualiteit nog in meer dan zeventig landen strafbaar is. Deelname aan de Togaboot kost € 200.- en is inclusief de roze bef, de opzwepende beats van een waanzinnige DJ en genoeg drankjes en versnaperingen. Zie bijgaande flyer voor meer informatie.

Wie inschrijft voor de Togaboot en dus ook gebruik wil maken van de korting van € 100.- op deelname aan de Mr. Rally (normale prijs € 325,-), vult op het aanmeldformulier als kortingscode TOGABOOT in.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven