Communicatie in jeugdzaken

Delen:

Sinds 2003 organiseert Team Jeugd van de rechtbank Amsterdam een jaarlijkse studiedag. Dit jaar is het onderwerp “Communicatie in jeugdzaken” met de volgende sprekers: prof. mr. dr. M.R. Bruning en prof. dr. I. Weijers.

De studiedag (09.30 – 17.00 uur) is bedoeld voor juristen, leden van de rechterlijke macht, advocaten met belangstelling voor jeugdzaken, psychologen en psychiaters die rapporteren of behandelen in een justitieel kader en medici. De kosten voor de studiedag bedragen 250 euro en volgens het Bureau van de Orde van Advocaten te Amsterdam komt u in aanmerking voor toekenning van opleidingspunten conform de Verodering op de vakbekwaamheid. Aanmelding kan uiterlijk tot 1 mei 2010. Voor het programma en wijze van aanmelding en betaling zie www.rechtspraak.nl, doorklikken naar gerechten en vervolgens rechtbank Amsterdam.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven