Conferentie ‘Law in Digital Era’

Delen:

De ‘Legal Research Master’ van de Universiteit Utrecht organiseert elk jaar een congres met gerenommeerde sprekers. Dit jaar is het thema ‘Law in the Digital Era’. De conferentie is op 9 maart en richt zich op de fundamentele vraag of de wet moet worden aangepast om binnen het nieuwe tijdperk van cyberspace te functioneren.

De dag bestaat uit vijf plenaire sessies, waarin wereldberoemde geleerden zullen spreken over recht en digitalisering in het algemeen, en twee parallelle sessies, waarin deskundigen zullen spreken over de impact van digitalisering op diverse rechtsgebieden. De conferentie zal worden gehouden in het Engels. Keynote-sprekers voor de conferentie zijn onder meer prof. Derrick de Kerckhove (Toronto), prof. Johanna Gibson (Queen Mary), prof. Saskia Sassen (Columbia), prof. Jon Bing (Oslo) en prof. Willem Grosheide (Utrecht).

Tijd: 9.00 tot 18.00 uur
Locatie: Raadzaal, Achter Sint Pieter 200, Utrecht
Er zijn geen deelnamekosten.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven