Congres 90 jaar NGB

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Een kleine 300 bedrijfsjuristen kwamen begin november bijeen in de Amsterdome. Met het lustrumcongres ‘Digital Counsel: Fast Forward Future Proof’ vierden ze het negentigjarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen. Er waren lezingen, workshops, een paneldiscussie en een voorlichtingsmarkt over het thema innovatie en digitalisering. Illusionist Victor Mids deed een verrassingsact, er was een fotorobot en er kon uiteraard worden genetwerkt. Fotograaf Chris van Houts (van vlees en bloed) legde tijdens de borrel iedereen van links naar rechts vast.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top