Congres Independent Legal Professional 2013

Delen:

independent legal professional DEF‘Een nieuwe beroepsgroep in opkomst’. Dat is het thema van het eerste jaarcongres ‘Independent Legal Professional’ georganiseerd door het Netwerk van OndernemendeJuristen. Het congres vindt plaats bij de Nyenrode Business Universiteit op donderdag 28 maart. Deskundigen geven hier hun visie op de ontwikkeling en toekomst van zelfstandige juristen. Dagvoorzitter is Nicole Edelenbos, partner bij Boer & Croon.

De dag begint met een paneldiscussie waaraan deelnemen:  Cornelis Blokbergen (head corporate Legal Department ING Group), Gert-Jan Kroese (director Legal&Regulatory Affairs and Compliance Officer T-Mobile Netherlands), Marko Stupar (hoofd Juridische diensten gemeente Rotterdam), Hanneke van Dijk (advocaat & expert op het gebied van strategisch relatiemanagement) en Michiel Thierry (senior vicepresident Corporate Legal Department Philips International).

Daarna volgen ‘break-out’ sessies met zes verschillende onderwerpen. Leiders van deze sessies zijn onder meer: Ruud Harinck (founder en shareholder Voxius), Robert Sanders (beleidsadviseur bij de Nederlandse Orde van Advocaten), Frank Kwakman (organisatieadviseur, auteur en buitengewoon hoogleraar aan de Nyenrode Business Universiteit) en Merel van Deursen (Legal High Performance).

Ook zal voor het eerst de Independent Legal Professional Award worden toegekend aan de zelfstandig juridische professional die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor zijn opdrachtgever en de professionalisering van juridisch ondernemerschap in het bijzonder. Je kunt jezelf of een ander nomineren tot 22 maart. Tijdens het congres vindt een rondetafelgesprek plaats met alle finalisten en de jury. Aan de hand hiervan kiest de jury de winnaar.

Datum en tijdstip: donderdag 28 maart, 13.00-20.30 uur
Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Straatweg 25 in Breukelen

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven