Congres Jonge NJV 2011

Delen:

‘De natuur van de mens?’. Dat is het thema van het tweede congres van de Jonge Nederlandse Juristen-Vereniging dat op 9 december zal plaatsvinden. Het congres is bedoeld voor jonge juristen en masterstudenten die – evenals op het jaarlijkse congres van de ‘oude’ NJV – van gedachten willen wisselen over algemene juridische onderwerpen.

Onder de noemer ‘De natuur van de mens?’ zetten drie jonge pre-essayisten hun gedachten uiteen over de (on)mogelijkheden van aansprakelijkheid voor nanotechnologische ontwikkelingen, de bescherming van het milieu door middel van schaarse publieke rechten en de aanvaardbaarheid van hersenscans als bewijs in het strafproces. Veel tijd is ingeruimd voor discussie tussen de pre-essayisten, de referenten en de deelnemers. Sprekers zijn mr. Elbert de Jong (UU), mr. Jaap van Rijn van Alkemade (UL) en mr. Dave van Toor (RU).

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven