Congres ‘Ondernemerschap en innovatie in de advocatuur’

Delen:

Dialogue BV organiseert op 9 oktober 2009 in Spant! te Bussum het congres ‘Ondernemerschap en innovatie in de advocatuur’. Aan dit congres zijn 5 PO-punten voor de advocatuur verbonden.

Economische crisis, toenemende concurrentie, kritische cliënten, nieuwe aanbieders, oplettende overheid: dit zijn allemaal aspecten waar advocaten en advocatenkantoren momenteel mee te maken hebben en die de advocatuur veranderen. Om aan deze uitdagingen het hoofd te bieden is ondernemerschap voor advocaten belangrijker dan ooit. Een belangrijk onderdeel van ondernemerschap is innovatie. Vernieuwen om te kunnen concurreren!

Programma

Tijdens het plenaire ochtendprogramma zal de heer Adjiedj Bakas, Trendwatcher of the Year 2009, zijn licht laten schijnen op de trends en ontwikkelingen in onze maatschappij en bespreken hoe de advocatuur daar, naar zijn mening, op moet inspelen. Daarnaast zullen tal van deskundige sprekers van binnen en buiten de advocatuur de trends en ontwikkelingen belichten die op de advocatuur afkomen. Stil wordt gestaan bij de vraag wat innovatie voor de advocatuur betekent en hoe innovatie kan worden ingezet om de financiële crisis te overleven. In de middag kunnen deelnemers twee rondes van praktische en inspirerende workshops volgen.

Sprekers

Tot de sprekers behoren naast Adjiedj Bakas onder meer prof.dr. R.C.H. van Otterlo (UvA/Nederlandse Orde van Advocaten), prof.mr. J.M. Barendrecht (UvT), dr. M.J. Flikkema (VU), mr. R. Faasen (Eversheds Faasen B.V.), prof. A.J. Kil MBA (Nottingham Trent University), drs. H.W.M. de Haas (Vrumona), mr. H.J.L.M. van de Luytgaarden (Proactive Law), dr. G. Tanja (Temporal Tanja Consulting), prof.dr.ir. H. Gerrits (Innovation Factory) en mr. A.W.M. Krans (Boer & Croon).

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Alexandra de Josselin de Jong:
Telefoonnummer: 035 – 541 18 44
E-mail: adejosselin@dialoguecc.nl
www.dialoguecc.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven