CPO viert 30-jarig bestaan

Delen:

Het CPO (Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs) vierde 7 december tijdens een lustrumbijeenkomst in Zeist het 30-jarig bestaan.

Prof. mr. Emile Luijten ontving uit handen van directeur van het CPO mr. Marianne van den Bosch (zie foto) het eerste exemplaar van het boek ‘Meestervertellingen’, de lustrumbundel ter gelegenheid van het lustrum. Luijten, emeritus hoogleraar Burgerlijk recht en Notarieel recht en thans advocaat, was 30 jaar geleden nadrukkelijk betrokken bij de oprichting van het CPO. Hij blikte tijdens de lustrumbijeenkomst terug op de beginjaren van het CPO.

Emile Luijten en Marianne van den Bosch

Verder bestond het programma onder meer uit een lezing van hoogleraar Rechtsgeschiedenis en Burgerlijk recht prof. mr. Corjo Jansen over de rol van de Hoge Raad tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ruim 100 personen waren aanwezig bij de viering van 30 jaar postacademisch onderwijs van het CPO.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven