Cursusreis ‘Law on the road’

Delen:

safari_beekse_bergen_001Nauta & Lucas Advocaten organiseert van 6 tot en met 14 november een cursusreis voor advocaten naar Kenia. De lesonderwerpen zijn straf(proces)recht en familie- en personenrecht.

De lessen zullen worden verzorgd door de volgende vier docenten: mr. dr. Myriam de Bruijn-Lückers (vice-president gerechtshof Den Haag), mr. Cees Dekker (strafrechtspecialist), mr. dr. Ebby Hofstee (A-G Hoge Raad) en prof. mr. Fons Stollenwerck (raadsheer gerechtshof Den Haag en hoogleraar Estate planning aan de Vrije Universiteit).

De cursus is zeer praktijkgericht en heeft met name intervisie en interactie tussen advocaten tot doel. Met deze reis kunnen advocaten 20 PO-punten verdienen.

De deelnemers verblijven in het luxe all-inclusive ‘Southern Palms Beach Resort’. Ook zal een tweedaagse safari worden georganiseerd waarbij de cursisten in originele Landcruisers door het Tsavo Park worden gereden.

Kosten voor deze reis zijn totaal 3195 euro. Een deel hiervan zal worden geschonken aan een lagere school in Mombassa. Dit geld zal worden gebruikt om de 300 schoolkinderen een bepaalde tijd van eten te voorzien. Daarnaast organiseert een van de meereizende advocaten een inzameling voor deze school (geld, schriften, pennen etc.) onder de cursisten.

Het aantal deelnemers is 40. Dit maximum is reeds bereikt. Inschrijving is alleen nog op aanvraag: 0320 226626.

Klik voor meer informatie over de cursusreis hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven