Dag van de Scheiding op 8 september

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Foto Pexels.com

De Dag van de Scheiding vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 september. Leden van de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) geven die dag op hun kantoor gratis informatie over echtscheidingen.

Advocaten bieden de mogelijkheid om een scheidingscheck te laten uitvoeren, die inzicht geeft in de keuzes bij specifieke echtscheidingssituaties.

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat een op de drie getrouwde stellen gaat scheiden. De positie van de kinderen is daarbij het grootste punt van zorg.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top