Dag van de Bedrijfsjurist 2012

Delen:

Hoe kan de meerwaarde van de bedrijfsjurist worden vergroot? Over die vraag gaan Barbara van Koppen (company secretary en general counsel bij KLM), Max Hübner (director corporate legal and tax bij PGGM) en Rik Doejaaren (head of legal bij Benelux British American Tobacco) in discussie tijdens de vijfde editie van de Dag van de Bedrijfsjurist op donderdag 22 november. Dagvoorzitter is René van Rooij, chief legal officer & company secretary bij KPN.

Tijdens die discussie zal onder meer worden ingegaan op de optimale samenstelling van een juridische afdeling en de positie van de bedrijfsjurist over vijf jaar.

Verder worden er lezingen verzorgd door verschillende topsprekers over diverse onderwerpen waaronder: trends in de juridische dienstverlening, social media, actuele privacyissues en het belang van technologie. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Datum: donderdag 22 november
Duur: aanvang 9.00 uur en afsluitende borrel om 17.15 uur
Locatie: congrescentrum NBC in Nieuwegein

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven