DAG van het Luchtrecht 2012

Delen:

Tijdens de DAG van het Luchtrecht, die de Dutch Aviation Group (DAG) op 8 juni organiseert, zullen naast een terug- en vooruitblik op actuele ontwikkelingen op het terrein van het luchtrecht twee onderwerpen aan de orde komen. Uitgebreid wordt stilgestaan bij passagiersrechten en er is aandacht voor de NMa Consultatie over de kopersmacht in de luchtvaartsector.

Aansluitend vindt een door Kluwer Law International, Wolters Kluwer Law and Business gesponsorde Luchtvaartjuristenborrel plaats om 19.00 uur. Tijdens de borrel zal de door prof. dr. Pablo Mendes de Leon voorbereide, 9e druk van het Handboek Luchtrecht ‘An Introduction to Air Law’ van prof. mr. dr. I.H.Ph. Diederiks-Verschoor, worden aangeboden aan prof. mr. Laurens Jan Brinkhorst, Voorzitter Instituut voor Lucht- en Ruimterecht.

Locatie: Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk
Tijdstip: ontvangst vanaf 13.30 uur
Kosten: 150 euro per persoon, voor DAG-leden 75 euro per persoon.

Klik voor het volledige programma en inschrijving hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven