Dag voor de belastingrechtspraak

Delen:

Beeld bij Dag van de belastingrechtspraakOp vrijdag 27 november 2015 houdt SSR de ‘Dag voor de belastingrechtspraak’ met als thema ’10 jaar belastingrechtspraak in twee feitelijke instanties’. Een overwegend inhoudelijke themadag, maar met een feestelijk karakter. Sprekers blikken terug op 10 jaar belastingrechtspraak en kijken vooruit naar de ontwikkelingen en veranderingen die de belastingrechtspraak te wachten staan.

Niet alleen ervaren senior rechters en raadsheren maar ook de ‘nieuwe generatie’ belastingrechters komt aan het woord. Enkele sprekers tijdens de dag zijn: Marc Fierstra (raadsheer), Bert Mulder (strategisch adviseur) en Paul Slijpen (rechter-plaatsvervanger).

De ‘Dag voor de belastingrechtspraak’ is interessant voor rechters, raadsheren, rio’s, raio’s en juridisch medewerkers uit de belastingrechtsectoren van de gerechten, hoven en de Hoge Raad.

Het evenement vindt plaats op 27 november, van 9.30 tot 17.00 uur in het Muntgebouw Utrecht.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven