DAS opent vestigingen in Groningen en Roermond

Juridisch dienstverlener DAS opent in september 2008 nieuwe vestigingen in Groningen en Roermond. Daarmee is de juridische dienstverlener in staat de klant en het intermediair in heel Nederland in de eigen regio te bedienen. DAS heeft al vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Den Bosch en Rijswijk.

De opening van de twee nieuwe vestigingen is een volgende, belangrijke stap in het streven van DAS naar een toegankelijk kantorennetwerk verspreid over heel Nederland. Bovendien zijn in Groningen en Limburg relatief weinig juridische dienstverleners gevestigd. Met de nieuwe vestigingen maakt DAS juridische hulp toegankelijker in deze regio’s.

Dichtbij de klant

Het decentralisatiebeleid van DAS voldoet aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten. DAS maakt via de aanwezigheid van juridische specialisten in de regio het recht toegankelijker en de dienstverlening voor klanten persoonlijker. Ook hebben DAS-juristen veel kennis van hun eigen regio en zijn ze goed op de hoogte van regionale economische en sociale ontwikkelingen.

Er zijn weinig juridische dienstverleners in Groningen en Limburg, terwijl de behoefte aan juridische dienstverlening is hetzelfde als in andere delen van het land. DAS bediende deze regio’s tot nu toe vanuit haar vestigingen elders in Nederland.

Speciaal mkb-team voor ondernemers

DAS biedt niet alleen rechtsbijstandverzekeringen, maar ook betaald juridisch advies en incassodienstverlening. In januari 2008 werd de nieuwe productlijn ‘DAS VoorDeZaak’ gelanceerd die speciaal is ontwikkeld voor mkb-ondernemers. In deze nieuwe producten zijn rechtshulp en incasso gecombineerd. De ondernemer krijgt bij DAS een vast aanspreekpunt bij hem in de regio. Ook vanuit de vestigingen in Roermond en Groningen zal zo’n mkb-team de ondernemers bedienen.

Juristen terug naar hun roots

De nieuwe vestigingen bieden ook perspectieven aan juristen die graag willen werken in de betreffende regio’s. Veel rechtenstudenten die afstuderen in Groningen of Maastricht starten hun carrière in andere delen van Nederland. DAS biedt startende en ervaren juristen nu de mogelijkheid om te werken in hun eigen regio.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven