‘De Aanklagers’ wint Meillo Prijs

Delen:

Meillo Prijs 100x100Documentairemakers Coen Verbraak en Daniëlle van Lieshout hebben de Mr. Eva Meillo-prijs gewonnen voor hun documentairereeks ‘De Aanklagers’. Volgens de jury heeft De Aanklagers “het vak van officier van justitie in de volle breedte neergezet.”

“De makers zijn erin geslaagd aspecten van de officier van justitie te tonen waar de kijker geen weet van heeft,” citeerde jurylid Ankie Broekers-Knol uit het juryrapport. De documentaireserie toonde de officier van justitie niet alleen als aanklager op de zitting, maar ook als leider onderzoek en bij invallen.

Andere genomineerde werken waren het boek ‘Met een klap van de hamer’ van Veerle Corstens en Marjet Wullink, de tweedelige tv-serie ‘Kleine delicten’ van Jaap van Holwijk en het boek ‘De gekooide recherche’ van Michiel Princen.

Meillo Prijs

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven