De Brauw Blackstone Westbroek weer advocatenkantoor van het jaar

Delen:

nummer-1-logo1De Brauw Blackstone Westbroek is wederom uitgeroepen tot ‘Netherlands law firm of the Year’. De award is een initiatief van Chambers & Partners, een onafhankelijke organisatie die wereldwijd advocatenkantoren vergelijkt, op basis van beoordelingen van cliënten. De resultaten worden jaarlijks gepubliceerd in de Chambers Client’s Guide.

De kantoren worden beoordeeld op de wijze waarop zij cliënten bedienen, op opmerkelijke prestaties van het afgelopen jaar en op strategische groei. Het is de vierde keer in vijf jaar dat De Brauw Blackstone Westbroek deze award in ontvangst neemt. Martijn Snoep, managing partner van De Brauw: “Wij zijn erg blij dat onze cliënten ons deze award toekennen. Het is voor ons een mooie bevestiging voor de kwaliteit van het werk dat wij voor en met hen doen, zowel in Nederland als in de rest van de wereld”.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven