De Brauw publiceert jaarverslag 2023

Het jaarverslag van De Brauw Blackstone Westbroek over 2023 is gepubliceerd.

Delen:

beeld: Depositphotos

Klaas de Vries, managing partner van De Brauw: “We zijn tevreden over wat we in 2023 hebben bereikt. Onze cliënten hebben ons goed weten te vinden voor bijstand bij de kwesties die voor hen het meest belangrijk zijn. Met de benoeming van vier nieuwe partners hebben wij verder geïnvesteerd in de toekomst van het kantoor. Er zijn ook noodzakelijke stappen voorwaarts gezet op het gebied van diversiteit en duurzaamheid. Wij zijn erop gebrand om deze lijn in 2024 verder voort te zetten vanuit onze nieuwe Amsterdamse thuisbasis ‘Tripolis-Park’.”

Jaarverslag 2023: uitgelichte resultaten

Het volledige jaarverslag is gepubliceerd op de website van De Brauw. Enkele uitgelichte resultaten:

  • Stabiele financiële resultaten
    Ondanks de voortdurende volatiele marktomstandigheden, zag De Brauw in 2023 een omzetgroei van 9 procent ten opzichte van het jaar ervoor. De netto-omzet eindigde daarmee op EUR 192,7 miljoen.
  • Vier nieuwe partners in verschillende praktijken
    In 2023 zijn vier nieuwe partners zijn benoemd in verschillende rechtsgebieden: Anne Marie Verschuur (IP/Patents), Claudia van Rappard – Priem (private equity), Frank Hamming (public en private M&A) en Marieke Bredenoord – Spoek (commercial litigation / mass claims).
  • Voortgang ten aanzien van DEI doelstellingen
    Sinds 2018 is het aandeel vrouwelijke partners in de partnergroep gestegen van 13% naar 27% (vanaf 1 januari 2024). De Brauw streeft naar een aandeel van ten minste 30% vrouwelijke partners per 2025.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven