De Breij Evers Boon betaalt langstudeerboete van vijf studenten

Delen:

geld-investering-400x240Het Amsterdamse advocatenkantoor De Breij Evers Boon betaalt de langstudeerboete van vijf ambitieuze rechtenstudenten die een jaar extra willen studeren. Op die manier kan talent zich verder ontwikkelen, zonder zich te bekommeren om boetes en andere financiële nadelen. Het kantoor neemt niet alleen de boete over, maar biedt de studenten ook een betaalde werkstage voor één dag per week.

Kantoordirecteur Annuschka Hartman: “Opvallende rechtenstudenten die een extra jaar investeren in vakken die hen kennis opleveren over overnames, joint ventures, en geschillen en procedures binnen ondernemingen, krijgen bij De Breij Evers Boon geen boete maar een beloning. We betalen hun langstudeerdersboete, en bieden één dag per week ervaring met onze praktijk en relevant werk ten behoeve van onze cliënten. In het collegejaar 2012-2013 willen wij vijf studenten zorgeloos laten ‘langstuderen’.” Zij vervolgt: “Zij die iets speciaals willen, kunnen een extra jaar goed gebruiken. Wij kijken naar ambitieuze talenten. Deze talentvolle studenten willen bijzondere vakken volgen en stages lopen voor een betere aansluiting op hun professionele toekomst. Dat zou nu worden bestraft. De politiek vond de afgelopen weken geen oplossing. De oplossing moet dan komen uit privaat initiatief.”

Studenten kunnen zich vanaf heden aanmelden via annuschka.hartman@debreij.com.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven