De nieuwe (digitale) Mr. is uit!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Lees online het nieuwe nummer van Mr., met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld. Dit nummer verschijnt niet op papier, maar alleen digitaal.

Een greep uit de onderwerpen:

Interview met Julia Mendlik, president van de rechtbank Midden-Nederland. Over de doorlooptijden in de Rechtspraak, de dikastocratiediscussie en ingrijpen als een verdachte zich misdraagt: “Pet af en kauwgom uit je mond, zeg ik dan als ik zitting heb.”

Als een partner jaar op jaar te weinig geld binnenbrengt, is een vertrek onvermijdelijk. Dat gaat op de meeste kantoren niet zonder heisa.

Ieder zichzelf respecterend groter advocatenkantoor heeft inmiddels wel iemand aangesteld die verantwoordelijk is voor legal innovation. Maar wat is dat eigenlijk precies?

Studentenspecial: leer de studentensite van Mr. en de Mr. ambassadeurs beter kennen. Plus: Tom Barkhuysen en Lucienne van der Geld blikken terug op hun studietijd.

Hans van Wijk (Pels Rijcken) en Paul Tanja (BarentsKrans) vertellen in de rubriek Senior/junior over hun vakgebied, de cassatieadvocatuur. “Een cassatieadvocaat bedient als een goede middenvelder het hele veld.”

Bekijk hier het aprilnummer van Mr.

Voor een abonnement op het doorbladerbare magazine kunt u hier klikken.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top