De nieuwe Mr. is uit!

Delen:

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld.

Een greep uit de onderwerpen:

Waarom maakt een officier van justitie de overstap naar de advocatuur of stapt een advocaat over naar het Openbaar Ministerie? Vier togaruilers vertellen.

Jaarlijks overlijden honderden mensen zonder dat iemand aanspraak maakt op hun nalatenschap: er ligt nog ruim 135 miljoen euro te wachten op erfgenamen. Hoe traceren notarissen moeilijk vindbare nabestaanden?

Recruitment door middel van beeldbellen: het was even wennen, maar de resultaten zijn verrassend goed. “Kandidaten zijn minder nerveus.”

Bijna afgestudeerden die nog geen idee hebben wat ze willen gaan doen, kunnen terecht bij de career offices van universiteiten. Zij helpen bij de sprong naar ‘het echte werken’.

Irene Vermeeren (Jones Day) en Bernard Timmer (HVG Law) vertellen in de rubriek Senior/junior over hun vakgebied, het pensioenrecht. “De coronacrisis heeft een behoorlijke impact.”

Bekijk hier het juninummer van Mr.

Voor een abonnement op het doorbladerbare magazine kunt u hier klikken.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven