De nieuwe Mr. is uit!

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld.

Delen:

Een greep uit de onderwerpen:

Interview met Nick van Buitenen, voorzitter van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Om aan de verwachtingen van de maatschappij te voldoen, met name op het gebied van fraudepreventie, heeft de notaris extra instrumenten nodig. Dat die er niet zijn, vindt Van Buitenen zorgelijk. “Ik zou tegen de minister willen zeggen: koester het notariaat.”

Strafrechtadvocaten houden zich tegenwoordig niet meer alleen met verdachten van misdrijven bezig; een groeiend aantal van hen bekommert zich ook om slachtoffers. Drie slachtofferadvocaten vertellen over hun werk.

Juridische opleiders verwachten dat onderwijs op afstand ook na corona blijft bestaan, maar wel náást fysieke opleidingen. “We gaan toe naar the best of both worlds.”

Steeds meer advocaten maken podcasts om cliënten te informeren over juridische onderwerpen en ontwikkelingen. Ook andere juristen hebben de podcast ontdekt.

Bekijk hier het oktobernummer van Mr.

Voor een abonnement op het doorbladerbare magazine kunt u hier klikken.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven