De nieuwe Mr. is uit!

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld.

Delen:

Een greep uit de onderwerpen:

Interview met Gerard van Solinge, hoogleraar aan de Radboud Universiteit en advocaat bij Allen & Overy. Hij staat een ‘evenwichtig’ ondernemingsrecht voor. Desnoods met een wettelijk verankerde plicht voor bestuurders die moeten zorgen voor diversiteit, goede arbeidsomstandigheden en schone productie.

De juristerij staat niet direct bekend om veranderdrift en vooruitstrevendheid. Toch vindt er wel degelijk innovatie plaats. Een aantal voorhoedelopers geeft uitleg over wat zij zoal doen op het gebied van legal innovation.

Maarten Feteris blikt terug op de zes jaar dat hij president van de Hoge Raad was en vertelt over de betekenis van het Urgenda-arrest, conceptueel denken, normaal taalgebruik en rechtsontwikkeling.

Nee, hun werk is niet heel erg veranderd door de coronacrisis, zeggen gezondheidsrechtadvocaten Mieke de Die (Velink & De Die Advocaten) en Simone Koelewijn (Nysingh advocaten en notarissen) in de rubriek Senior/junior.

Bekijk hier het novembernummer van Mr.

Ontvang (ook) de digitale Mr.

Nogal wat abonnees ontvangen het papieren magazine op hun kantooradres. Wie in deze thuiswerktijden zelden op kantoor komt en Mr. toch niet wil missen, kan een abonnement nemen op het digitale magazine. U kunt daarvoor hier klikken.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de papieren Mr. voortaan op uw huisadres te ontvangen. Stuur in dat geval een mail naar abonnementen@mr-magazine.nl en vermeld hierbij uw abonneenummer.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven