De nieuwe Mr. is uit!

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Een greep uit de onderwerpen:

Interview met Willem Jan Ausma, die van een keiharde strafrechtadvocaat veranderde in een coach die liever aanstuurt op verzoening. Hij wilde zichzelf weer in de spiegel kunnen aankijken en is “klaar met het verkopen van onzin in de rechtszaal”.

Juridische opleidingsinstituten hebben door corona hun aanbod veranderd van fysiek naar online onderwijs. Wat vinden advocaten en notarissen hiervan en hoe houden ze in coronatijd hun kennis op peil? “De halvering door de NOvA van het aantal verplichte opleidingspunten in 2020 was onnodig.”

In veel raden van toezicht en raden van commissarissen duiken advocaten op. Drie van hen vertellen erover. “Je doet iets terug voor de maatschappij en je wordt er beter van.”

Ook dit jaar presenteert Mr. weer de top 50 van de grootste advocatenkantoren in Nederland. Met daarnaast een analyse van de groei en krimp in de periode van 2016 tot 2021.

In de rubriek ‘Ik en mijn cliënt’ vertellen Tim de Klerck (Van Iersel Luchtman Advocaten) en Jelle Drost (designmerk Moooi) over hun samenwerking. “Als ik één dag de baas was bij mijn advocaat zou ik de parkeerplaats door een basketbalveld en halfpipe vervangen.”

Bekijk hier het maartnummer van Mr.

Ontvang (ook) de digitale Mr.

Nogal wat abonnees ontvangen het papieren magazine op hun kantooradres. Wie in deze thuiswerktijden zelden op kantoor komt en Mr. toch niet wil missen, kan een abonnement nemen op het digitale magazine. U kunt daarvoor hier klikken.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de papieren Mr. voortaan op uw huisadres te ontvangen. Stuur in dat geval een mail naar abonnementen@mr-magazine.nl en vermeld hierbij uw abonneenummer.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top