De nieuwe Mr. is uit!

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Een greep uit de onderwerpen:

Een interview met hoogleraar waterrecht Marleen van Rijswick (Universiteit Utrecht), die zich al jaren bezighoudt met de juridische aspecten van water. Ze hamert op het kwetsbare belang ervan, vaak tegen de stroom in.

De relatie tussen general counsel en ‘hun’ advocaten is aan het verschuiven, zo blijkt uit een door Mr. georganiseerd rondetafelgesprek tussen advocaten en bedrijfsjuristen.

Het aantal juridische vacatures blijft maar stijgen. Hoe gaan advocatenkantoren om met de oververhitte arbeidsmarkt?

90 jaar NGB: wat begon als studiegezelschap voor een select groepje bedrijfsjuristen is uitgegroeid tot een bloeiende beroepsorganisatie.

Met het initiatief ‘Jurist Doet Wat’ kunnen juristen bijdragen aan de verduurzaming van de samenleving.

Bekijk hier het oktobernummer van Mr.

Ontvang (ook) de digitale Mr. 
Nogal wat abonnees ontvangen het papieren magazine op hun kantooradres. Wie in nog maar zelden op kantoor komt en Mr. toch niet wil missen, kan een abonnement nemen op het digitale magazine. U kunt daarvoor hier klikken.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de papieren Mr. voortaan op uw huisadres te ontvangen. Stuur in dat geval een mail naar abonnementen@mr-magazine.nl en vermeld hierbij uw abonneenummer.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Gemeente Pijnacker-Nootdorp zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top