De nieuwe Mr. is uit!

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld.

Delen:

Een greep uit de onderwerpen:

Een interview met hoogleraar waterrecht Marleen van Rijswick (Universiteit Utrecht), die zich al jaren bezighoudt met de juridische aspecten van water. Ze hamert op het kwetsbare belang ervan, vaak tegen de stroom in.

De relatie tussen general counsel en ‘hun’ advocaten is aan het verschuiven, zo blijkt uit een door Mr. georganiseerd rondetafelgesprek tussen advocaten en bedrijfsjuristen.

Het aantal juridische vacatures blijft maar stijgen. Hoe gaan advocatenkantoren om met de oververhitte arbeidsmarkt?

90 jaar NGB: wat begon als studiegezelschap voor een select groepje bedrijfsjuristen is uitgegroeid tot een bloeiende beroepsorganisatie.

Met het initiatief ‘Jurist Doet Wat’ kunnen juristen bijdragen aan de verduurzaming van de samenleving.

Bekijk hier het oktobernummer van Mr.

Ontvang (ook) de digitale Mr. 
Nogal wat abonnees ontvangen het papieren magazine op hun kantooradres. Wie in nog maar zelden op kantoor komt en Mr. toch niet wil missen, kan een abonnement nemen op het digitale magazine. U kunt daarvoor hier klikken.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de papieren Mr. voortaan op uw huisadres te ontvangen. Stuur in dat geval een mail naar abonnementen@mr-magazine.nl en vermeld hierbij uw abonneenummer.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven