De nieuwe Mr. is uit!

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Een greep uit de onderwerpen:

Of het nu gaat om Apple, huizenhandelaren of neplikes, zodra een goed werkende markt gevaar loopt treedt de Autoriteit Consument & Markt op. Bestuursvoorzitter Martijn Snoep vertelt in een interview over het werk van de toezichthouder. “We kijken kritisch naar de advocatenmarkt.”

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State staat sinds kort toe dat partijen in
hoger beroep nieuwe gronden kunnen aandragen. Valt dat goed bij bestuursrechtadvocaten?

Sinds de perikelen bij The Voice en Ajax is er meer aandacht voor ongewenst gedrag op de werkvloer. Dat merken ook juristen die tevens extern vertrouwenspersoon zijn.

Hoe zien juridische opleidingen er na corona uit? Fysiek waar het moet, digitaal waar het kan, zo blijkt uit een rondgang langs een aantal opleiders.

Bekijk hier het aprilnummer van Mr.

Ontvang (ook) de digitale Mr. 
Nogal wat abonnees ontvangen het papieren magazine op hun kantooradres. Wie nog maar zelden op kantoor komt en Mr. toch niet wil missen, kan een abonnement nemen op het digitale magazine. U kunt daarvoor hier klikken.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de papieren Mr. voortaan op uw huisadres te ontvangen. Stuur in dat geval een mail naar abonnementen@mr-magazine.nl en vermeld hierbij uw abonneenummer.

Als bestuursvoorzitter van de Autoriteit Consument & Markt pakt Martijn Snoep Apple, Samsung, neplikes en kartels aan. Na een carrière als advocaat en managing partner van De Brauw Blackstone Westbroek geeft Martijn Snoep sinds 2018 leiding aan markttoezichthouder ACM. Zijn missie: “Goed werkende markten bewerkstelligen voor mensen en bedrijven.” Dat vertelt hij in een interview in het nieuwe nummer van Mr.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top