De nieuwe Mr. is uit!

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld.

Delen:

Een greep uit de onderwerpen:

Interview met Omar Salah (Norton Rose Fulbright/Tilburg University), die met zijn team alles inzet om grote ondernemingen te redden van een faillissement. “Maar advocaten moeten niet koste wat kost een faillissement vermijden.”

Waarom is er eigenlijk geen sociaal notariaat? Tweede Kamerlid Michiel van Nispen kwam met een initiatiefnota. Het idee wordt gesteund door beroepsorganisatie KNB.

Legal tech heeft de toekomst. Maar in hoeverre verwerven nieuwe technologieën ook daadwerkelijk een vaste plaats in de dagelijkse juridische praktijk? Mr. sprak erover met innovatiespecialist Jeroen Zweers en met de advocatenkantoren Clifford Chance, Van Benthem & Keulen en Lexence.

Aan de hand van twee aspecten – kindvriendelijke vonnissen en het horen van kinderen door de rechter – bekijkt Mr. hoe minderjarigen tegenwoordig op het netvlies van de Rechtspraak staan.

Bekijk hier het decembernummer van Mr.

 

Ontvang (ook) de digitale Mr. 
Nogal wat abonnees ontvangen het papieren magazine op hun kantooradres. Wie niet meer zo vaak op kantoor komt en Mr. toch niet wil missen, kan een abonnement nemen op het digitale magazine. U kunt daarvoor hier klikken.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de papieren Mr. voortaan op uw huisadres te ontvangen. Stuur in dat geval een mail naar abonnementen@mr-magazine.nl en vermeld hierbij uw abonneenummer.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven