De PensioenKaravaan voor Advocaten rijdt weer in april

Gommer & Partners Pensioen Advocaten organiseert in samenwerking met Akkermans & Partners Cognitief en Balieplus voor het zesde jaar de PensioenKaravaan voor Advocaten.

Van 14 tot en met 24 april worden, op 8 locaties in Nederland, ochtend- en middagsessies georganiseerd om advocaten te informeren over de laatste pensioenactualiteiten en ontwikkelingen in relatie tot hun werkzaamheden. De onderwerpen die op de agenda staan zijn: de Wet op het Financieel Toezicht, internationale aspecten bij pensioenopbouw en waardeoverdracht, pensioenaspecten van echtscheiding en ontwikkelingen in de Pensioenwet, zoals het ‘recht’ op collectieve waardeoverdracht.

Pensioenvraagstukken vergen steeds meer en vaker aandacht van de advocaat. Cliënten vertrouwen er op en mogen er ook op vertrouwen dat hun advocaat weet wat er speelt in pensioenland.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven