Derde Mr. Rally groot succes

Delen:

rally-foto-verslagMeer dan 80 equipes reden afgelopen zaterdag mee in de Mr. Rally 2013. De rally, die zoals gebruikelijk werd georganiseerd ten bate van Lawyers for Lawyers (L4L), startte in Driebergen en voerde via de Posbank bij Arnhem naar Bosch en Duin. Naast veel advocaten deed dit jaar voor het eerst ook een flink aantal bedrijfsjuristen mee aan de Rally. Alex (vermogensbeheer en beleggen) was dit jaar hoofdsponsor.

Mr.-hoofdredacteur Michiel van Kleef constateerde in zijn welkomstpraatje dat het Comité van Aanbeveling, waarin bijna alle dekens plaats hadden genomen, een duidelijk positief effect op het deelnemersaantal heeft gehad. Hij overhandigde vervolgens aan L4L-voorzitter Phon van den Biesen een enveloppe met de opbrengst van de rally. Daarna was het de beurt aan Mr.-uitgever Tom Schoute (Kluwer Juridische Uitgevers) die L4L een aanzienlijke hoeveelheid advertentieruimte doneerde in het Nederlands Juristenblad en Mr. Zo zal L4L vier maal een halve pagina in het NJB krijgen en twee maal een halve pagina in Mr. om de eigen activiteiten onder de aandacht te brengen. Uit het verleden is gebleken dat hier een duidelijk aantrekkende werking van uitgaat richting potentiele donateurs en sympathisanten.

Na een kort dankwoord van L4L-voorzitter Phon van den Biezen was het tijd voor de rally. Onder af en toe een bleek zonnetje en een spatje regen kronkelde zich een glimmend lint van old- en new- timers, een enkele middenklasser en een paar echte racemonsters zich door en over onder meer de Utrechtse Heuvelrug en de Hoge Veluwe. Alle onderdelen van de klassieke rally waren vertegenwoordigd: bolletje-pijltje, de foto-speurtocht en het kaartlezen. Na een lange tocht werd gefinished bij restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin waar de rijders werden opgewacht door de algemeen deken van de Advocatenorde, Walter Hendriksen. Voorafgaand aan de prijsuitreiking (winnaars zie hieronder) refereerde Hendriksen aan de dreigende aantasting van de positie van de advocaat in ons land en sprak de hoop uit dat L4L in de toekomst niet ook in Nederland actief zou moeten worden.

Na de prijsuitreiking maakte een groot aantal deelnemers gebruik van de mogelijkheid om samen te dineren. Tijdens het diner werden de winnaars bekendgemaakt van de loterij waarvoor tijdens de gehele rally loten waren verkocht. De totale opbrengst hiervan gaat naar L4L en bedraagt € 4.030.-  De winnende lotnummers staan aan het eind van dit bericht vermeld. De volgende sponsoren stelden prijzen ter beschikking: Charlie P.A. Services, restaurant Ron Gastrobar, restaurant De Hoefslag, BMW Nederland, wijnproeverij De Logie, Business Booking International, Costume Limité,  Kluwer Juridisch, Kluwer Opleidingen, Ace JewelersFirstClassCases.com en Rembrandt all his paintings.

De winnaars van de Mr. Rally 2013 waren:
Sportklassement: 1e prijs: Amos Kroll & Martijn Walvis (Wille Donker Advocaten). 2e prijs: Daniel S. González & Carlo Kuiper (Croon Advocaten). 3e prijs: Izabela de Groot-Sikora & Marco Achtereekte (ADWIZA Advocatuur).
Tourklassement: 1e prijs: Puck Kranenburg & Patrick Zupansic, (LeasePlan – Legal Department). 2e prijs: Esther Burgers & Edith Molemans (Boontje Advocaten). 3e prijs: Germ Kemper & Simeon Burmeister (Advocatenkantoor Kemper).
Recreatieklassement: 1e prijs: John van Halderen & Sytze Hiemstra (Hiemstra van Halderen). 2e prijs: Ernst Jan Krudop & Gerard Tanja (Venturis Consulting Group). 3e prijs: Koos de Blécourt & Anne de Blécourt (De Brauw).

Klik voor foto’s van de rally hier. En voor de film hier.

De winnende loten zijn:
Geel 035: L4L Pakket
Roze 404: Dinercheque voor restaurant De Hoefslag (2 personen)
Geel 076: Tekst & Commentaar: Burgerlijk Wetboek (Kluwer)
Roze 205: Dinercheque voor Ron Gastrobar (2 personen)
Geel 080: Voucher voor een verzorgd weekend Maastricht, door Business Booking International
Geel 033: BMW Compact Safety training
Roze 109: Nespresso Magimix M110 door Kluwer Opleidingen
Roze 414: Luigi Borelli 7 fold das door Costume Limité
Geel 055: Voucher voor een verzorgd weekend Antwerpen, door Business Booking International
Roze 005: Luigi Borelli 7 fold das door Costume Limité
Roze 108: BMW Compact Safety training
Roze 409: Parrera Ceramic Day Date Chrono Black Horloge t.w.v. €299,- door Ace Jewelers
Geel 019: Luigi Borelli 7 fold das door Costume Limité
Blauw 102:  Ipad Mini door Charlie P.A. Services
Geel 048:  Exclusieve wijnproeverij voor 10 personen door Wijnkopers De Logie Amsterdam
Geel 031: Luigi Borelli 7 fold das door Costume Limité
Geel 090: Tumi tas door FirstClassCases.com
Roze 019: Tumi tas door FirstClassCases.com

De bezitters van deze loten kunnen contact opnemen met Rallymasters via info@rallymasters.nl voor het innen van de prijzen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven